Zonneboilers Vilvoorde

installateur zonneboilers Vlaams-Brabant

Zonneboilers Vilvoorde

Met een zonneboiler kan men eenvoudig en milieuvriendelijk warm tapwater aanmaken, ook in Vilvoorde en elders in Vlaams-Brabant!. Zonnewarmte kost niets en dat heeft een positief effect op de terugverdientijd van deze eerder beperkte investering.

Zonneboilers doen besparen!

Warm water vraagt meer energie en kosten dan we vermoeden en is na verwarming de grootste kost! De hoeveelheid warm water die we dagelijks verbruiken is enorm: door zonne-energie te benutten, kan je tot 70% besparen op je energiefactuur voor het opwarmen van water voor afwassen, bad en douche.

Zonnecollector plaatsen op dak

Om warmtestralen van de zon op te vangen, plaatst installateur De Vestel uit Vilvoorde een zonnecollector op het dak van de woning. Wanneer de zonnestraling onvoldoende blijkt, dan levert het gewone verwarmingssysteem wat extra. Een zonneboiler zet de zonnestralen dus niet om in elektriciteit zoals bij zonnepanelen, maar wel direct in warmte-energie voor warm water! Dit is meteen een stuk efficiënter en goedkoper.

Zonneboilers hebben een lange levensduur!

Een zonneboiler is vrij goedkoop in aanschaf, bijna onderhoudsvrij en gekend voor de lange levensduur. Voor een gezin van 3 à 4 personen, adviseren we een zonnecollector van 3 m² en een warmwaterboiler van 150 tot 275 liter, afhankelijk van persoonlijke behoeften en wensen, of uw huidige voorziening.

Zonneboiler plaatsen in Vilvoorde of Vlaams-Brabant?

Wanneer u een zonneboiler laat plaatsen, kan u in aanmerking komen voor subsidies of premies. Vraag dit na bij uw gemeente, uw provincie, uw netbeheerder en uw installateur. Zonneboiler specialist Guido helpt u er graag bij!

Voor regio Vilvoorde of Vlaams-Brabant: BEL 0476 / 28 20 42 voor een snelle opvolging van uw project.

Vraag hier een plaatsbezoek voor een passende offerte. Guido staat graag voor u klaar!