Waterbehandeling

Ook uw sanitair heeft nood aan enig onderhoud en zorg of waterbehandeling! Het is heel belangrijk uw sanitair degelijk te beschermen tegen de gevolgen van kalkaanslag. Guido kan een toestel plaatsen met geïntegreerde voorfiltratie en hoog concentraat actieve koolstof in de waterfilter. Zo krijgt u fris water van een kwaliteit die beter dan flessenwater is! Doe ook beroep op Guido voor goede waterontkalking!

Degelijke (sanitaire) waterbehandeling voorkomt ook voortijdige kosten, veroorzaakt door verstopte of lekkende kranen, defecte weerstanden in toestellen zoals koffiezet, vaatwasser, wasmachine en boiler. En u vermijdt antikalkproducten, naast het halveren van hoeveelheid wasproduct en wasverzachter!

Dit optimaal behandeld water heeft dan ook een heerlijk lekkere en frisse smaak en geur, door de reductie van chloor en zware metalen uit het leidingwater. U hoeft ook helemaal niet meer te sleuren met zware hoeveelheden flessenwater, want dit behandeld water is echt BETER dan flessenwater! Even rekenen, leert ons dat u - door alle besparingen samen - uw installatie op 3 jaar kan terugverdienen …

Voor regio Vilvoorde of Vlaams-Brabant: BEL 0476 / 28 20 42 voor een snelle opvolging van uw project.

Vraag hier een plaatsbezoek voor een passende offerte. Guido staat graag voor u klaar!