Waterbehandeling installatie Vilvoorde

Waterbehandeling Vilvoorde

Ook sanitair heeft nood aan onderhoud en zorg. Waterbehandeling biedt de oplossing! Het is heel belangrijk sanitair degelijk te beschermen tegen kalk / kalkaanslag. Specialist waterbehandeling Guido De Vestel uit Vilvoorde kan een waterbehandeling-toestel plaatsen met geïntegreerde voorfiltratie en hoog concentraat actieve koolstof in de waterfilter. Waterbehandeling biedt fris water met een hogere kwaliteit dan flessenwater!

Waterbehandeling sanitair

Waterbehandeling is niet alleen een goed idee om frisser kraanwater in de keuken te bekomen, ook om sanitaire installaties te beschermen biedt een goede waterbehandelingsinstallatie bescherming tegen kalk en bijhorende problemen in keuken, badkamer of wc.

Problemen die voorkomen kunnen worden door waterbehandeling

Onder enkele voorbeelden van problemen die voorkomen kunnen worden door waterbehandeling... ook in Vilvoorde en elders in Vlaams-Brabant!

  • verstopte kranen
  • lekkend kraanwerk
  • defecte weerstanden in huishoudtoestellen die gebruik maken van koud en/of warm water (koffiezet, vaatwasser, wasmachine, boiler, ...).

Waterbehandeling installeren = extra kosten besparen

Een ander voordeel van efficiënte waterbehandeling installatie is dat het gebruik (en dus de aankoop!) van anti-kalkproducten beperkt kan blijven tot een minimum. De kost van bvb wasproducten en wasverzachters zal dalen, wat weer extra besparing met zich meebrengt.

Contacteer De Vestel Guido, installateur waterbehandelingin Vilvoorde

Water behandelen = niet alleen tegen kalk!

Overmatig kalk in stadwater smaakt niet en tast diverse toestellen aan (kalkaanslag). Behandeld water heeft o.a. door het verminderen van chloor en zware metalen uit het leidingwater wél een lekkere smaak én frisse geur.

Flessenwater of waterbehandeling? Reken uit...

Waterbehandeling heeft een kost, maar hoeveel heb je over om niet meer met die zware waterflessen te moeten sleuren? En wie zegt dat de prijs van zo'n behandelingsinstallatie zo hoog is? Enig rekenwerk leert ons dat -met alle besparingen samen- een waterbehandelingsinstallatie op 3 jaar "terugverdiend" kan worden.

Waterbehandeling installatie plaatsen in Vilvoorde / Vlaams-Brabant

Ook een waterbehandeling installatie laten plaatsen in regio Vilvoorde of elders in Vlaams-Brabant? Bel installateur Guido De Vestel uit Vilvoorde op 0476/28.20.42 voor bijkomende informatie en of contacteer de expert waterbehandeling via het mailformulier