Vilvoorde / Vlaams-Brabant

Verwarmingsketels

Uw centrale verwarming begint bij een goede verwarmingsketel: deze vormt zowaar het hart van heel uw installatie. Daarom doet u er goed aan om voor de installatie van een nieuwe of voor de vervanging van een oude verwarmingsketel zeker een echte vakman aan te spreken: in de ruime regio Vilvoorde is Guido De Vestel uw stielman, dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn ware passie voor het vak.

CV KETELS OP GAS OF STOOKOLIE

Zowel bij gas- als stookolieketels is er een verschil in kwaliteit en prijs.

Ervaring leert ons dat U beter af bent met een degelijke ketel in plaats van de goedkoopste op de markt. Wij plaatsen, vervangen, reinigen, onderhouden en doen nazicht van uw stookolieketels en gasketels …

Guido De Vestel plaatst betrouwbare ketels, die hun prijs sneller terugverdienen, zowel door de lagere energiefactuur, als door haar langere levensduur. De ketels die door Guido worden geplaatst, zijn ook stukken veiliger en vertonen geen defecten of lekken. Ketels werken meestal op aardgas of stookolie. Het water wordt verhit met een brander. Een circulatiepomp zorgt voor de circulatie van het warme water. De ketel is aangesloten op een rookafvoerkanaal of schouw om de rookgassen af te voeren. Een thermostaat zorgt voor de regeling van de keteltemperatuur.

Junkers, Weishaupt, Rotex en Viessmann ketels

Guido De Vestel staat garant voor kwaliteit en degelijkheid. Daarom werkt hij samen met topmerken. Europese merken met een uitstekende reputatie op vlak van betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie, zoals Junkers, Weishaupt, Rotex en Viessmann. Het zijn allemaal ketels met een hoog rendement en een lage energiekost, dus meer milieuvriendelijk. We werken ook enkel met merken die voldoen aan Europese normen qua veiligheid en voorzien zijn van het Belgische kwaliteitslabel Optimaz (voor mazoutketels) of HR+ (voor gasketels). Naast een ketel voor verwarming van de ruimten, zonder of met geïntegreerde boiler, kan men opteren voor een combinatieketel, die sanitair warm water aanmaakt bij uw warmteverzoek. Dit systeem is energievriendelijker dan een gewone boiler, die constant water op temperatuur moet houden. U kan ook kiezen voor een verwarmingsketel in combinatie met een zonneboiler: hier wordt uw sanitair warm water opgewarmd met behulp van zonne-energie.

info, prijs & offerte verwarmingsketels De Vestel - Vilvoorde