Installateur verwarmingsketels

Verwarmingsketels Vilvoorde

  • Verwarmingsketel vervangen?
  • Chauffagist voor onderhoud van je (hoogrendement) verwarmingsketel (gas / stookolie) nodig?
  • Dringend je gasketel / mazoutketel laten herstellen in regio Vilvoorde / Vlaams-Brabant?

... maak kennis met Guido De Vestel uit Vilvoorde, specialist verwarmingsketels!

Verwarmingsketels Vilvoorde

Chauffagist Guido plaatst o.a. nieuwe hoogrendementsdketels van Junkers, Weishaupt, Rotex en Viessmann -én dit tegen scherpe prijs!-, verzorgt het periodieke ketelonderhoud en herstelt of vervangt slechtwerkende verwarmingsketels.

GAS ketels & stookolieketels regio Vilvoorde

Chauffagist Guido De Vestel uit Vilvoorde verzorgt de plaatsing, vervanging, reiniging en onderhoud en nazicht van verwarmingsketels op zowel gas als stookolie.

Hoogrendement verwarmingsketels

Vandaag de dag worden "traditionele" cv-ketels nog nauwelijks geïnstalleerd; betere prestaties (hogere rendementen) en lager energieverbruik (lagere kosten) hebben aan belang ingewonnen als het aankomt op warmwaterproductie in huis of bedrijf zodat hoogrendementsketels de huidige standaard vormen zeg maar.

Verwarminsspecialist De Vestel uit Vilvoorde werkt samen met europese topmerken zoals Junkers, Weishaupt, Rotex en Viessmann dewelke staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie.

Normen verwarmingsketels

Wat verwarmingsketels betreft, bestaan er in Europa (en België) specifieke kwaliteits- en veiligheidsnormen:

  • Belgische kwaliteitslabel Optimaz (voor mazoutketels)
  • HR+ (voor gasketels)

Combinatieketels Vilvoorde

(Hoogrendement) CV-ketels staan in voor het verwarmen van de woonruimten thuis of op bedrijf, maar je kan ook overwegen een combinatieketel te installeren. Combinatieketels verwarmen niet alleen het warm water voor de centrale verwarmingsinstallatie maar eveneens de warmwaterbehoefte het sanitair gebruik (in badkamer, keuken, ...). Liever toch 2 ketels, dan kan de combinatie van verwarmingsketel + zonneboiler de oplossing bieden.

Info, prijs & offerte verwarmingsketels

Meer weten over plaatsing, installaie, herstelling of onderhoud van verwarmingsketels? Chauffagist uit Vilvoorde maakt je graag z'n beste prijs. Vraag een gratis offerte!

info, prijs & offerte verwarmingsketels Vilvoorde / Vlaams Brabant