sanitair

SANITAIRE INSTALLATIE: leidingen aanleggen of vernieuwen, extra leidingen bijleggen of een volledig nieuwe installatie van uw sanitair bij een grondige renovatie? Bij Guido is het allemaal mogelijk. Ook voor de waterbehandeling komt Guido in de ruime regio Vilvoorde naar u toe. Kalkaanslag of hard water horen tot het verleden na zijn gewenste tussenkomst.

TOTALE REALISATIE BADKAMERS: u kunt Guido De Vestel inzetten voor het realiseren van al uw wensen, van A tot Z. En alles is bespreekbaar: bij de renovatie van uw badkamer is het tevens mogelijk om enkele dingen zelf te doen. Denk maar aan afbraakwerken, plaatsen van meubels, … enz. Guido doet dit graag voor u, maar wanneer uw budget beperkter is, kan u dit uiteraard zelf doen. Ook dat is de kwaliteitsvolle service van Guido De Vestel.

KIES VOOR GUIDO: klanten kiezen voor een ervaren vakman uit Vilvoorde, omwille van zijn jarenlange ervaring, zijn open en vriendelijk contact in alle situaties, volledige installatie van al uw sanitair, al het onderhoud, mogelijkheid tot totaalrealisatie van badkamers zodat u zich geen zorgen hoeft te maken, eerlijke prijzen en korting via de leverancier. Elke sanitaire installatie of de behandeling van uw water is een klus voor Guido De Vestel uit Vilvoorde. Ook het vervangen van oude ketels of het installeren van nieuwe verwarmingsketels, totaalprojecten in badkamers en ook de combinatie in uw centrale verwarming van zonneboilers en warmtepompboilers om de natuur en uw portefeuille te sparen. Guido De Vestel uit Vilvoorde, een rasechte vakman zoals u die niet gemakkelijk meer zult vinden. Bel ons direct!

info, prijs & offerte sanitair De Vestel - Vilvoorde