loodgieter / installateur sanitair

Sanitair VilvoordeInstallateur sanitair Vilvoorde

In Vilvoorde of elders in Vlaams-Brabant een loodgieter / installateur sanitair nodig? Guido De Vestel plaatst, herstelt en vervangt sanitaire installaties en verzorgt renovatie van badkamers of wc aan scherpe prijs!

Installatie sanitair

Loodgieter-installateur Guido uit Vilvoorde verzorgt in Vilvoorde en elders in Vlaams-Brabant onderstaande werken loodgieterij & sanitair:

  • installatie + aansluiting sanitair: douche, bad, wasbak (lavabo)
  • een extra wc installeren en aansluiten
  • nieuwe waterleidingen koud / warm water leggen
  • bestaande leidingen vernieuwen
  • extra watertoevoer of -afvoerleidingen voorzien
  • geheel of gedeeltelijke badkamerrenovatie met of zonder extra buiswerk
  • ...

Loodgieter specialist sanitair De Vestel uit Vilvoorde doet het allemaal... én aan scherpe prijs! Vraag de specialist sanitair gerust bijkomende informatie en/of laat een gratis en gedetailleerde offerte -afgestemd op jouw wensen en noden- opstellen.

Loodgieter / specialist sanitaire installaties

Bescherm je sanitaire installaties tegen kalk!

In gemeenten waar "hard water" (water met veel kalk in het leidingwater) voorkomt, kunnen sanitaire installaties maar beter beschermd worden. Ook voor de waterbehandeling in Vilvoorde / Vlaams-Brabant biedt Guido geschikte oplossingen om kalkaanslag of hard water te voorkomen.

Nieuw sanitair + zonneboiler

Nieuw sanitair plaatsen kan in combinatie met het plaatsen van een zonneboiler. Nieuw sanitair plaatsen is noodzakelijk bij nieuwbouw (en dus eigenlijk dé ideale moment om een volledig warmwater systeem met zonneboiler te overwegen), maar ook bij renovatiewerken kan een sanitair-zonneboiler combinatie interessant zijn. In Vilvoorde en omstreken helpt sanitair specialist De Veste je graag verder à correcte prijs!

Informeer vrijblijvend inzake sanitair + zonneboiler combinaties