Centrale verwarming

Guido De Vestel uit Vilvoorde werkt voor de installatie van verwarmingsketels enkel met de beste merken. Zo is o.a. Junkers een vaste waarde, gerenommeerd om zijn degelijkheid en scherpe prijs. Professioneel advies is in deze dan ook enorm belangrijk. Kies voor de juiste vakman! Guido staat klaar voor een goede adviesbabbel, een passend budget en een perfecte plaatsing met topmaterialen.

INSTALLATIE: voor verwarmingsketels plannen we steeds een bezoek ter plaatse, een goed gesprek over al uw wensen, ons advies over de mogelijkheden en het juiste budget. Zo weet Guido altijd wat u wenst en kan hij u goed adviseren over diverse mogelijkheden. En dit zowel bij nieuwbouw als renovatie. Ook de plaatsing van vloerverwarming en radiatoren neemt uw vakman uit Vilvoorde voor zijn rekening.

GROENE WARMTE: omdat Guido steeds up-to-date blijft, kan hij zonneboilers en warmtepompboilers implementeren in uw centrale verwarmingsinstallatie, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Deze vorm van groene warmte is dan ook zowel vriendelijk voor de natuur als voor uw energiefactuur!

RADIATOR/CONVECTOR: radiatoren zijn warmtewisselaars als onderdeel van de centrale verwarming. Radiatoren worden vooral geplaatst om warmte uit een doorstromende vloeistof af te geven aan de aanwezige lucht. Deze uitwisseling van warmte gebeurt meestal volgens het tegenstroomprincipe: warm/heet water stroomt van boven naar beneden en koelt af, terwijl de opgewarmde lucht langs de radiator omhoog stroomt (omdat warme lucht lichter is en dus stijgt). Deze stijgende beweging wordt convectie of thermiek genoemd. De radiator verwarmt dus, door warmtestraling en door convectie. Een convector is een toestel dat dan weer volledig werkt op het principe van convectie en veel minder stralingswarmte afgeeft.

ONDERHOUD: zelfs de meest degelijke installatie heeft met enige regelmaat behoefte aan een goede onderhoudsbeurt. Zo ben je steeds zeker van een efficiënte werking en het hoogst mogelijk rendement. Wij plaatsen, vervangen, reinigen, onderhouden en doen nazicht van uw stookolieketels en gasketels … Ervaring leert ons dat U beter af bent met een degelijke ketel in plaats van de goedkoopste op de markt.

Guido De Vestel is hier uw juiste keuze, omdat hij snel ter plaatse komt en omdat hij door zijn jarenlange ervaring al uw problemen kan opsporen, oplossen of voorkomen! Goede verwarmingsketels zijn er in alle vormen, maten en soorten: u laat ze best plaatsen en onderhouden door Guido De Vestel, voor een centrale verwarming zonder zorgen.

Voor regio Vilvoorde of Vlaams-Brabant: BEL 0476 / 28 20 42 of mail Guido voor een snelle opvolging van uw project.